Siirry sisältöön

Info

AUKIOLOAJAT

Arkisin 7-21
Lauantaina 7-20 | Sunnuntaina 11-20
Sunnuntaina osa liikkeistä suljettu.
Katso liikekohtaiset aukioloajat ›

OSOITE

Karhoistentie 3
39500 Ikaalinen

Valtatie 3:n varressa

Kauppakeskus Komppi paras taukopaikka Valtatie 3:n varressa Ikaalisissa!

Aidosti suomalainen kauppakeskus Komppi Ikaalisissa sijaitsee vilkkaan Valtatie 3:n varressa. Kompin ankkureina toimivat K-Supermarket Komppi ja Tokmanni. Piha-alueella on tilava ilmainen parkkialue, jossa on myös sähköautojen latauspiste,  jossa latausmahdollisuus kahdelle autolle, max 22 kW (Type 2). Kauppakeskus Komppiin pääsee kesäisin myös veneellä! Komppi sijaitsee noin 200 metrin etäisyydellä Kyrösjärven rannasta. Kompin laituri helpottaa Ikaalisten noin 2 500 loma-asunnon kauppamatkaa.

Kauppakeskus Komppi on kompaktin kokoinen, joten Kompissa asioidessa on helppoa pitää etäisyyttä muihin Kompissa asioiviin. Liikkeet tarjoavat käsien desinfiointimahdollisuutta, jota palvelua on hyvä hyödyntää asioitaessa Kompissa.

Kauppakeskus Kompissa kaikki palvelut saman katon alla

Kauppakeskus Komppi tarjoaa laadukkaita muodin, sisustuksen ja vapaa-ajan tuotteita. Kauppakeskukseen sijoittuu 13 liikettä. Kauppojen ja ravintoloiden lisäksi kauppakeskus Kompista löytyvät myös Veikkauksen palvelupiste, Posti Smartpost K-supermarket Komppi, postilaatikko, Otto-talletusautomaatti, sekä uudistetut saniteettitilat. Kompin piha-alueella on myös Rinki -kierrätyspiste sekä sähköautojen latauspiste, jossa latausmahdollisuus kahdelle autolle, max 22 kW (Type 2).

Löydä oma suosikkisi Kompin ravintoloista, Leipomon myymälä- kahvila Tähkä, Hesburger ja Subway. Nappaa ruokakassi sekä päivittäistavarat mukaasi kotimatkalle K-Supermarket Kompista ja Tokmannilta! Kompissa palvelevat Nanso ShopReima Outlet,  Parturiliike Rauskittaressa on käytössä palvelunumerojärjestelmä, MicroMagic on täyden palvelun tietotekniikkamyymälä. LähiTapiola Satakunta tarjoaa elämänturvaa sinulle ja perheellesi. Mökkiavain välittää lomakohteet Ikaalisten, Pirkanmaan ja Satakunnan alueella, Securitas tarjoaa turvallisuuspalveluita niin yrityksille kuin kotitalouksille Ikaalisten ja Pirkanmaan alueella. Kauppakeskus Kompissa on lasten oma, ilmainen leikkipaikka Komppis (200 m²), joka on avoinna Kompin aukioloaikoina.

Kauppakeskus Komppi on aidosti suomalainen kauppakeskus! Tervetuloa!

Otto ja Talletus

Otto ja Talletus

Leikkipaikka Komppis

Leikkipaikka Komppis

Smartpost

Smartpost

Rinki-kierrätyspiste

Rinki-kierrätyspiste

Infopiste

Infopiste

Sähköautojen latauspiste

Sähköautojen latauspiste

Yhteystiedot

OSOITE

Karhoistentie 3
39500 Ikaalinen
Valtatie 3:n varressa

KAUPPAKESKUS KOMPIN INFO

Puh: 045 195 2239
(avoinna arkisin klo 8-16)
Email: info@komppi.fi

karttakuva

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖ

Kaisa Malkamäki
Puh: 020 130 2711
kaisa.malkamaki@colliers.com
Colliers International Finland Oy
Karhoistentie 3 | 39500 Ikaalinen

TIEDUSTELE VAPAITA LIIKETILOJA

Heikki Salokero
Vuokrauspäällikkö
Puh: +358 44 721 9982
Colliers International Finland Oy
Ratamestarinkatu 7 B | 00520 Helsinki