Siirry sisältöön

Kauppakeskus Kompin koronatiedote asiakkaille

Kauppakeskus Kompissa asiakkaidemme ja työntekijöiden hyvinvointi on erittäin tärkeää.
Kiinnitämme erityistä huomiota koronaviruksen leviämisen estämiseen.
Kauppakeskus Kompissa on 3 kpl käsidesiannostelijoita, molemmilla sisäänkäynneillä sekä Kompin huoltokäytävällä, saniteettitilojen läheisyydessä.
Seuraamme ja noudatamme viranomaisten antamia suosituksia ja ohjeita.
Kauppakeskus avautuu klo 7 riskiryhmille.
Koronatilanteen johdosta ja varmistaaksemme asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden, lasten leikkipaikka ”Komppis” on suljettu toistaiseksi.
Liikkeemme palvelevat normaalisti ja turvaamme asiakkaiden esteettömän pääsyn liikkeisiin.
Ravintolasulun astuessa voimaan, tiistaina 9.3. Kompin toimijat kahvila-lounasravintola Tähkä, Hesburger sekä Subway siirtyvät takeaway-ruokailuun, jolloin asiakas voi ostaa ruoka-annokset mukaansa Kompin ravintoloista.
Asioithan meillä vain terveenä ja turvavälit huomioiden
Mikäli sinulla on flunssan oireita, kuumetta tai hengitystieoireita ethän asioi kauppakeskuksessa. Taataksemme turvallisen asioinnin pidäthän sopivaa turvaväliä muihin asiakkaisiin sekä liikkeidemme henkilökuntaan.
Käsihygienia
Huolellinen käsien peseminen saippualla tuhoaa tehokkaasti virukset ja bakteerit. Käsien pesu onnistuu kauppakeskuksemme Wc-tiloissa.
Kasvomaskit
Suositus kasvomaskien käytöstä on voimassa tällä hetkellä koko maassa. Käyttöä suositellaan tilanteissa, joissa lähikontakteja ei voida välttää. Pyydämme asiakkaitamme huomioimaan voimassa olevan Pirkanmaan Sairaanhoitopiirin antaman suosituksen kasvomaskien käytöstä asioidessaan kauppakeskuksessamme.
Tervetuloa asioimaan turvallisesti kauppakeskus Komppiin!